Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Freestyle Voortenten

Freestyle luifels en voortenten

Het merk Freestyle is gelanceerd in 2015 en een relatief nieuwe merk in de wereld van tenten. Freestyle focused zich op het gebied van voortenten en luiffels en komt van hetzelfde fabrikant die luiffels en voortenten produceert als het merk Unico. Hierdoor hebben de Freeystyle luifels en voortenten een kenmerkend overeenkomst. Dit is het unieke, soepele en moderne gebogen vorm van de voortent. Freestyle is begonnen met twee soorten luifels en dit zijn de Freestyle Barcelona en de Freestyle Madrid.

Productomschrijving Freestyle luifels

De Freestyle Madrid en de Freestyle Barcelona hebben ieder een unieke eigenschap.De Freestyle Madrid bestaat uit een caravanluifel met afneembare slikranden en een aluminum boogtok. Deze luifel wordt bovendien altijd standaard geleverde met windblockers. Dit is ideaal om uit de wind te zitten doordat je goed afgeschermd bent. Daarnaast is er de Freestyle Barcelona. Dit is een voortentluifel die een moderne uitstraling creërt bij iedere klassieke voortent. De luifel wordt opgezet aan de hand van een boogstok die de afwatering en het opzetgemak optimaal ten goede komt.

Na het succes van de Freestyle Madrid en Freestyle Barcelona heeft Freestyle lijfels haar lijn uitgebreid met de Benidorm-lijn. Deze nieuwe Freestyle luifels en voortenten hebben een compleet dichte uitvoering met extra veel lichtinval. De Freestyle luifels zorgen voor een top vakantie en vergeet ook niet te kijken naar andere handige kampeerartikelen om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Freestyle luifels en voortenten bestellen bij Online-kampeerwinkel.com

Bent u overtuigd van de Freestyle luifels en voortenten en ziet u deze al tussen uw kampeerspullen staan op vakantie? Dan bent u bij het goede adres bij de online kampeerwinkel. Bent u er toch nog niet helemaal zeker van? Dan heeft Online-kampeerwinkel.com nog een groot aanbod aan diverse voortenten & luifels voor u klaarstaan. Voor persoonlijk advies bent u altijd welkom bij de showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. Hier staan alle Freestyle luifels en voortenten voor u klaar zodat u de kwaliteit kan controleren. Heeft u snel een vraag? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar het nummer +31 (0) 497 572 085 en dan staan wij gereed voor al uw vragen.