Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Isabella Voortenten

Isabella voortent

De Isabella voortent is een garantie voor kwaliteit en vakmanschap. Met een Isabella voortent hebt u altijd een droge vakantie. Van Isabella hebben wij tientallen verschillende producten, allemaal van fantastische kwaliteit. En dat is dan ook waar het merk voor staat: een Isabella voortent is zo gemaakt dat deze voldoet aan de eisen van kamperen in de buitenlucht. Al bijna 60 jaar geleden werden de eerste tenten van dit merk bedacht. Het was de Zweedse Søren Odgaard die vond dat meer mensen de buitenlucht in moesten. Hij dacht dat meer mensen geïnteresseerd raakten in kamperen wanneer zij met iets meer comfort en luxe konden kamperen. Hij begon met het ontwikkelen van de eerste Isabella voortent in zijn kelder. Nog geen paar jaar later verhuisde hij naar een grote locatie waar hij meer kon produceren. Inmiddels is de Isabella voortent op iedere camping een vertrouwd gezicht.

De ideale Isabella voortent voor u

Om u alvast op weg te helpen, zetten wij hier een paar voortenten van Isabella voor u op een rijtje:

 • Isabella voortent Magnum 250 Coal incl. CarbonX
  Geschikt voor caravans met een hoogte van 235 tot 250 centimeter. Deze fantastische Isabella voortent heeft een diepte van circa 2,5 meter. Bijgeleverd bij deze handige Isabella voortent zitten zaken als Urban Sand gordijnen, tochtstroken en wielkastafdekking.
 • Isabella voortent Universal 420 incl. Zinox
  Deze Isabella voortent is ideaal voor kampeerders die hun caravan het jaar door laten staan. De Universal 420 is geschikt voor alle jaargetijden. In deze tent zitten handige extra’s zoals een instelbare ventilatie, uitneembare en neerrolbare front- en zijdelen en een slikrand.

Kijk voor alle voortenten van dit fantastische merk en andere merken zoals snel in onze webwinkel. Wij bieden scherpe prijzen met een uitstekende service. Wees er dus snel bij.

Vragen en opmerkingen

Klik voor alle specifieke eigenschappen van een Isabella voortent op het product. Voor meer informatie belt u naar +31(0) 497 572 085 of laat u een berichtje achter op onze website. Bij bestelling van één van deze voortenten of andere producten zoals onze barbecues of tuinmeubelen zorgen wij ervoor dat u deze snel in huis krijgt. Bestel uw Isabella voortent in de webshop van de Online Kampeerwinkel.