Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kampa Voortenten

Kampa voortenten design

Kampa voortenten is ideaal door dat tenten oppompbaar zijn. Geen geklungel en gestuntel meer met het opzetten van een voortent, dat bovendien ook nog een veel tijd in beslag neemt. Je wilt immers zo snel mogelijk gaan genieten van de vakantie, wanneer de bestemming bereikt is. Kampa voortenten zijn gemaakt met het oog op comfort en gemak. Verder zijn de Kamnpa voortenten beschikbaar in zowel deeltenten voor aan de caravan of als ruime voortent.

De Kampa voortenten in zijn werking

De Kampa voortenten zijn ontworpen aan de hand van een unieke Air-tube constructie. Hierbij worden de voortenten via één luchtingang opgepompt, waardoor de voortent binnen een mum van tijd helemaal gevuld is met lucht die automatisch verspreid wordt door het hele luchtslangenstelsel. Daarnaast hebben de Kampa voortenten ook een uniek design. Dit design had als doel om vrijheid en ruimte te creëren. Om dit gevoel te realiseren hebben alle Kampa voortenten een fantastisch linchtinval. De grote ramen zijn geplaatst op tactische plekken waardoor de gehele tent moeiteloos verlicht wordt. Ook beschikken de Kampa voortenten over een dakraam voor de optimale vrijheidsgevoel. Toch nog niet helemaal overtuigd van de Kampa voortenten? Wees gerust, in ons assortiment staan nog vele merken tenten voor u klaar! Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen voor jullie klaarstaan om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken!

Kampa voortent bestellen bij Online-kampeerwinkel.com

De Kampa voortenten kunt u vinden bij Online-kampeerwinkel.com. Dankzij de snelle online service en kampeerwinkel service kan de Online-kampeerwinkel.com u voorzien van vakkundig advies, een snelle levering en topkwaliteit tegenover een zeer scherpe prijs. Voor snelle vragen kunt u ook tijdens kantooruren naar ons nummer bellen: +31 (0) 497 572 085 waar wij al klaar staan met een antwoord voor uw vraag. Wilt u het product eerst zien en zelf inspecteren op de kwaliteit? Kom dan gerust langs bij onze showroom van 20.000 m² in Bergeijk. Er zal gegarandeerd iets leuks klaarstaan voor u! Bovendien streven wij ernaar om uw aankoop binnen twee dagen te leveren! Zo kunt u gerust en comfortabel op vakantie.