Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Uitbouw voortent

Uitbouw voortent

Een uitbouw voortent is ideaal als u meer ruimte wil. Een uitbouw voortent zorgt voor aanzienlijk meer ruimte aan uw caravan. Hiermee creeert u ook opbergruimte of een extra slaapruimte. Erg handig als u met vele op vakantie bent dus! De uitbouw voortent is dus multifunctioneel en daarmee een goede aankoop. Ook in een uitbouw voortent zijn er verschillende maten, soorten en merken verkrijgbaar.

Informatie uitbouw voortent

Een uitbouw voortent is in verschillende merken verkrijgbaar, zoals:

  • Starcamp
  • Doréma
  • Brand

Ook is er keuze uit verschillende kleuren, zoals: blauw, antraciet, grijs en nog meer. Zo is er bijvoorbeeld de uitbouw voortent Starcamp Olmpic en de uitbouw voortent Doréma Ibiza & Ibiza Deluxe. U kunt dus een uitbouw voortent helemaal naar uw eigen smaak kiezen. En hij moet natuurlijk ook passen op uw huidige voortent.

Met de uitbouw voortent van Online-kampeerwinkel.com gaat u met een gerust hart op vakantie. Hier kunt u namelijk makkelijk spullen in opbergen, of mensen in laten slapen. Komen er mensen op bezoek? Dat is dan geen probleem met deze extra ruimte.

Meer kampeerartikelen op Online-kampeerwinkel.com

Naast een uitbouw voortent vindt u nog meer artikelen op www.Online-kampeerwinkel.com. In ons assortiment vindt u onder andere tenten. Ook hier heeft u weer ruime keuze uit soorten, maten en merken. Zo kunt u een 2 persoons tent maar ook een 6 persoons tent bestellen. Ook slaapzakken en tuinmeubelen vindt u in het assortiment. Tevens zijn er barbecues verkrijgbaar bij ons. Dus bent u toe aan een nieuwe barbecue of aan een nieuwe tuinset? Bij Online-kampeerwinkel.com bent u aan het juiste adres.

Online bestellen bij Online-kampeerwinkel.com

Bij Online-kampeerwinkel.com bestelt u eenvoudig een uitbouw voortent of andere kampeerartikelen. U profiteert hier van verschillende voordelen, zoals veilig online betalen en een snelle levering. Bent u toch niet zo van het online shoppen, kunt u ook altijd langs komen in onze kampeerwinkel in Bergeijk. Verder helpen wij u graag met problemen of vragen. Ook geven wij graag persoonlijk advies! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: +31(0)497572085.

Profiteer van deze voordelen en bestel vandaag nog een uitbouw voortent!