Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Unico Voortenten

Unico voortent

Een Unico voortent bestelt u snel en voordelig bij de Online Kampeerwinkel. In ons assortiment vindt u de Unico voortent waar u naar zoekt. Kies uit één van de tientallen modellen uit onze webwinkel. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

 • Unico Voortent Milaan 280 Champagne Zwart
  Een prachtige Unico voortent met All-Season tentdoeken gemaakt door TenCate, specialist op dit gebied. Het fantastische ontwerp van deze Unico voortent maken van uw caravan de blikvanger op de kampeerplaats.
 • Unico Voortent Genua 320
  Een ruime voortent met een diepte van 320 centimeter. Dankzij het design en de hoogstaande kwaliteit van deze Unico voortent, werd de Genua eerder al door de ANWB uitgeroepen als testwinnaar van verschillende voortenten.
 • Unico Voortent Bologna 280
  Wederom een Unico voortent met een prachtig design. De strakke, ronde vormen van de Bologna staan in uitstekende balans met de kleuren en ramen van deze blauw-grijze Unico voortent. Kenmerkend aan de Bologna is dat deze licht is in gewicht en makkelijk op te zetten.

Opzetten van uw Unico voortent

Bij het opzetten van uw voortent is het belangrijk om op de ondergrond te letten. Daarom geven wij u alvast een paar tips en trucs. Zo is een effen ondergrond belangrijk. Controleer daarom eerst de kampeerplaats op steentjes, takken etc. Ook is het een idee om een kleine geul te graven om bij hevige regenval uw voeten droog te houden. Kijk hoe de kampeerplaats afloopt en graaf de geul op het hoogste punt op zo’n manier, dat deze het water naar buiten afvoert.

Vragen en opmerkingen

Meer weten over een Unico voortent uit ons assortiment? Wij staan u graag te woord. Neem contact op met onze deskundige medewerkers. Bel +31(0) 497 572 085 of laat een bericht achter op onze site en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Hebt u de ideale Unico voortent voor uw vakantie gevonden? Bestel deze dan snel op de Online Kampeerwinkel, uw specialist voor al uw buitenactiviteiten.